Ecor Србија

noble_logoНобле Енвиронментал д.о.о. Србија (НЕС) је компанија са иновативном технологијом коју је основао архитекта, дизајнер животне средине и креатор ЕЦОР материјала Роберт Нобле а установљена је са задатком да производи, дизајнира и комерцијализује ЕЦОР производе и процесе.
Нобле Енвиронментал доо из Србије је фирма ћерка матичне компаније Нобле Енвиронментал Еуропе АГ (НЕЕУ), смештене у граду Зуг у Швајцарској, док сама иновација потиче из Нобле Енвиронментал Тецхологиес (НЕТ) из Сан Дијега у САД-у.
НЕС производни погон се налази у Тавнику надомак Краљева. Производња је покренута почетком 2014. године. Тренутно, у оквиру фабрике функционише једна производна линија и пост продукција у оквиру којих се производе панели од ЕЦОР-а као и широк спектар полупроизвода и финалних производа од панела. НЕС се простире на око 1,5ха земљишта у свом власништву на ком је новоизграђена хала од 1600м2 и објекат од 400м2 у ком је пословно комерцијални сектор. Предузеће запошљава 77 радника. Експанзија фабрике је у току, и до половине 2015. године ће бити изграђене још 4 производне линије што ће утростучити прозводњу и отворити нова радна места.
Продаја панела од ЕЦОР-а као и конзумних производа од основног панела је већинским делом усмерена на инострано тржиште, посебно на земље ЕУ и САД и врши се преко НЕЕУ, али се пласира и директно из фабрике ка географски блиским државама и у самој Србији.

Више о фирми можете сазнати на званичном сајту

Месна заједница Тавник © 2016 Frontier Theme
Show Buttons
Hide Buttons